در سومین نشست جبهه مردمی ایران قوی مطرح شد: تبیین ابعاد شخصیتی و مدیریتی شهید آیتالله رئیسی / تأکید بر الگوی حکمرانی مردمی و دولت دینی
سومین نشست ماهیانه جبهه مردمی ایران قوی با هدف گرامیداشت سالگرد شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور فقید جمهوری اسلامی ایران، عصر روز سهشنبه ۲۳ اردیبهشتماه با حضور جمعی از شخصیتهای سیاسی و اجرایی سابق و فعلی کشور در مسجد صاحبالزمان (عج) برگزار شد.
بیش از هر زمان نیازمند وحدت و برادری در صحنه سیاست هستیم
به گزارش پایگاه خبری تریبون ملت، در این نشست، علیرضا افشار رئیس شورای مرکزی جبهه مردمی ایران قوی، با اشاره به اهمیت حکمرانی مردمی در اندیشه امام خمینی (ره)، اظهار داشت: «حضرت امام مبتکر الگوی حکمرانی مردمی بودند و تأکید داشتند برای هر حوزهای، نهادهای انقلابی و مردمی تأسیس شود. جبهه مردمی ایران قوی نیز در پی پر کردن خلأ نهادهای سیاسی با فرهنگ جهادی و بسیجی است.»
وی با استناد به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، افزود: «احزاب در ایران اغلب با الگوی غربی شکل گرفتند، در حالی که ما باید بهسوی کادرسازی طبق شاخصهای حزب طراز انقلاب اسلامی برویم. دو محور اصلی حرکت ما نیز، تربیت نیرو طبق شاخص های طراز انقلاب و بصیرتافزایی تبیینی است. امروز بیش از هر زمان نیازمند وحدت و برادری در صحنه سیاست هستیم تا همه ظرفیتهای مردمی را در چارچوب نظام و ولایت به کار گیریم.»
در عمل و نه شعاری به زنان میدان دادند
انسیه خزعلی، معاون سابق امور زنان ریاست جمهوری، نیز در این مراسم با اشاره به ویژگیهای شخصیتی شهید رئیسی، گفت: «در تمام رفتارها و تصمیمات شهید رئیسی، صداقت موج میزد و خداوند او را نیز با همان صداقت پذیرفت. نگاه ایشان به زنان، از نگاه تشریفاتی و ویترینی به دور بود و در عمل، میدان دادن واقعی به زنان را دنبال میکردند.»
وی افزود: «در دوره مسئولیت ایشان، پنج طرح مهم برای زنان سرپرست خانوار اجرا شد. طرح حمایت از همسران برای کاهش آسیبهای طلاق عملیاتی و ستاد ملی جمعیت تشکیل شد. در سطح بینالملل نیز در حالیکه به دنبال انزوای ایران بودند، با حضور زنان تأثیرگذار از ۱۰۰ کشور در همایش بین المللی زنان تاثیرگذار، چهرهای فعال از زنان ایران اسلامی به نمایش گذاشته شد.»
خزعلی پیگیری مسائل را از دیگر ویژگیهای ایشان عنوان کرد و گفت:«شهید رئیسی معتقد بودند مدیریت یعنی پیگیری و به طور جدی پیگیر رفع مشکلات کشور بودند.»
کارایی و کارآمدی را مبنا قرار میداد
سلاجقه، معاون سابق سازمان محیط زیست نیز با اشاره به ویژگیهای مدیریتی شهید رئیسی اظهار داشت: «ایشان وحدت ملی و وفاق بینالمللی را بهصورت عینی در دوره حیاتشان، محقق کردند. دو اصل را در دولت دنبال میکردند. اول بهجای متهمسازی به دنبال حل مسائل کشور بود. و در ثانی هیچگاه وسیله را توجیهگر رسیدن به هدف نمیدانست و همواره چارچوبمند و متعهد به اصول انقلاب اسلامی عمل میکرد و کارایی و کارآمدی را مبنا قرار می داد.»
وی ادامه داد: «در شرایطی که رویکرد نظام و دولت اقتصادی بود، شهید رئیسی با قاطعیت از محیط زیست نیز دفاع میکرد و این نشان از نگاه جامع و متوازن ایشان داشت.»
گمان میکردم شهادتش از مظلومیتش کم کند اما...
میثم لطیفی، معاون سابق سازمان اداری و استخدامی کشور، با اشاره به تواضع و مردمیبودن شهید رئیسی گفت: «با وجود مسئولیت سنگین، ایشان همواره خاضعتر و فروتنتر میشد. در تمام جلسات دولت دغدغه معیشت مردم را داشت و نسبت به رنج مردم بیتفاوت نبود.»
وی افزود:«گمان میکردم شهادتش از مظلومیتش کم کند اما در یک سال گذشته دیدیم که اینگونه نشد و مظلوم تر شدند.»
وی همچنین با یادآوری رفتارهای ویژه شهید امیرعبداللهیان افزود: «در جشنواره شهید رجایی، وقتی نوبت دریافت جایزه وزارت امور خارجه به عنوان برترین دستگاه رسید، ایشان ابتدا به سمت خانواده شهید جهرمی که در گوشه سالن بودند رفت و آنها را تکریم و تعظیم کرد که این حرکت نشان از ارادت عمیق دولت شهید رئیسی به فرهنگ شهادت داشت و با این عمل نشان داد ما هر چه دادیم از برکت خون شهداست.»
کارآمدی دولت دینی را در عمل اثبات کرد
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیز در این نشست با بیان اینکه شهید رئیسی کارآمدی دولت دینی را در عمل اثبات کرد، گفت: «با روی کار آمدن دولت ایشان، شکاف میان مطالبات نظام و بدنه اجرایی کشور از بین رفت. شهید رئیسی دولتی بر پایه نظریه امت و امامت بنا کرد و دوگانگی و چندصدایی را از بدنه حاکمیت زدود.»
وی تأکید کرد: «ایشان در هیچ قالبی نمیگنجید و همواره فراتر از دستهبندیهای سیاسی رایج عمل میکرد. در دوره ایشان، رهبر معظم انقلاب آرامش خاطر ویژهای داشتند.»
در پایان این نشست، شرکتکنندگان با تجلیل از مقام شامخ شهیدان خدمت، تأکید کردند که مسیر دولت مردمی باید با همان روحیه صداقت، کارآمدی، و مردمباوری ادامه یابد.